Huisdierenoppas Claudia uit Waalwijk

 

Mijn naam is Claudia. Ben 38 jaar en woon in het stadje Waalwijk. Mijn passie en liefde voor dieren en dan voornamelijk voor katten begon al op jonge leeftijd. Altijd dieren om me heen en ook een ruime ervaring met de verzorging van dieren. 
Zelf heb ik drie kat genaamd Nova, Moon en Shadow en 7 konijnen. 
Ik heb een EHBO cursus voor dieren gevolgt en nu ook bezig met een opleiding tot gedragstherapeut voor katten. Zorg al jaren voor de dieren die van mijzelf of andere zoals voor familie en vrienden als zij met vakantie zijn. 

Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, eerlijk, zeer lief voor dieren en bereid om bijv. ook andere dieren te zorgen , de container aan de straat te zetten en de planten water te geven 😉. 
Ik kom aan huis (in de ochtend en de avond) omdat ik van mening ben dat een dier het beste in hun eigen omgeving kan blijven. Zo ervaren ze het minste stress. Ik vindt het geen probeer om voor meerdere dieren in huis te zorgen. medicatie te geven en indien nodig naar de dierenarts te gaan. Foto's en filmpje te maken voor u als u dat fijn vindt. 

Ben je opzoek naar een oppas voor jou huisdier die met veel zorg en liefde voor jou dier(en) zorgt, dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik zorg dat het ze niks aan ontbreekt terwijl u weg bent.

Wilt u meer van mij weten? Just Ask! 
Lieve groet,
Claudia 



Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Claudia uit Waalwijk
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Waalwijk
Postcode 5142 pb
Leeftijd38
GeslachtVrouw
 
Lid sindsmei 2024
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Amfibie
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 15
2 Huisbezoeken per dag: 20