Hondenoppas Elvira uit Voorburg

 

Hoi! Mijn naam is Elvira en ik ben een grote hondenliefhebber. Daarom biedt ik mijn diensten aan als hondenuitlater in Voorburg en omgeving.

Wat je kunt verwachten:
- Liefdevolle zorg: Ik behandel elke hond alsof het mijn eigen is, met veel aandacht en geduld.
- Maatwerk: Iedere hond is uniek, en ik hoor graag over de specifieke behoeften en wensen van jou en je hond. Samen bespreken we wat het beste werkt voor jullie.
- Kennis maken: Voor we beginnen, maak ik graag kennis met jou en je hond tijdens een gezamenlijk rondje. Zo leren we elkaar kennen en kan je hond ook in een veilige omgeving aan mij wennen.
- Beschikbaarheid: Ik werk onregelmatige uren, maar ben in elk geval woensdag de hele dag en de vrijdagochtend vrij. Laat het me vooral weten als je andere dagdelen wenst. Dan laat ik weten wat er mogelijk is.
- Ervaring: Hoewel ik nog geen professionele ervaring heb als hondenuitlater, heb ik al wel ervaring met het grappige en eigenwijze hondje van mijn schoonfamilie (kruising tussen Shih Tsu en Boomer). Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is dat een hond de juiste beweging en aandacht krijgt.

Dus: heb je een drukke dag of heb je gewoon wat extra hulp nodig? Neem dan gerust contact met me op! Ik kijk ernaar uit om jou en je trouwe viervoeter te leren kennen!

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas Elvira uit Voorburg
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Voorburg
Postcode 2273 EL
Leeftijd34
GeslachtVrouw
 
Lid sindsaugustus 2024
Laatste keer ingelogd3 weken geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
2 Huisbezoeken per dag: 10
3 Huisbezoeken per dag: 15
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 10
1 extra huisdier: 5
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10