Hondenoppas Matthijs uit Rotterdam

  Rotterdam , Rotterdam Noord
 

Mijn naam is Matthijs, woon in Rotterdam en ben 56 jaar. Ik heb oa HBO Bedrijfskunde gestudeerd en mijn hobby’s zijn fitness, fietsen, zeilen en wandelen. Ik ben alleenstaand en heb geen kinderen en huisdieren.

Wij hebben altijd honden gehad in de familie. Van één zelfs een nestje. Na de middelbare school vlogen wij uit om elders te wonen/te studeren. Mijn ouders hadden toen besloten geen honden meer te nemen. Dat vond Ik jammer en mis het nog altijd. Verder wil ik graag mensen helpen die voor de hond tijdelijk onderdak zoeken. Ik kan met veel honden omgaan. Vind het leuk om met ze te spelen, wandelen en ondernemen. Ik heb ervaring met oppassen. Ik laat ook voor iemand die niet goed ter been is de hond uit. Dat doe ik zo’n 2-3x keer per week met veel plezier.

Ik heb een 3 kamer appartement in Rotterdam Noord in de wijk het Oude Noorden op de 4de verdieping. Het Ouden Noorden is een rustige wijk waar weinig gebeurt met winkels vlakbij. De wijk heeft een mix van koopwoningen en sociale woningbouw. Dat is beleid vanuit de Gemeente geweest om de wijk leefbaarder en aantrekkelijker te maken om in te wonen. De wijk is redelijk goed te bereiken. Het ligt aan de Rijksweg (A20). Voor noodgevallen zijn er vier dierenklinieken in de buurt . In het algemeen wordt de hond niet langer dan 2 uur alleen gelaten en minimaal 3x uitgelaten. Aan het begin van de avond wil ik ook nog wel eens een wandeling maken. De hond komt zeker aan voldoende beweging.

Voor de hond is er in Rotterdam wel wat te doen. Ervaring op doen in de grote stad (oa tram, bus en trein). Het Kralingse bos met kinderboerderij, hertenkamp en zwemgelegenheid. 'Rondje Kralingse plas' is goed voor een wandeling van 1,5 uur en kennis maken met andere honden. In en om Rotterdam zijn er hondenspe...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas Matthijs uit Rotterdam
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Rotterdam
Postcode 3036VB
Leeftijd56
GeslachtMan
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid5 uur 16 minuten
Lid sindsjuni 2024
Laatste keer ingelogd20 uur geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 25

Woning

 Appartement
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Wandelingen op het strand
 Wandelingen door het park
 Wandelingen in het bos
 Individuele wandelingen
Toon meer...