Hondenoppas Nadine uit Ooij

  Ooij
 

Beste lezer,

Mijn naam is Nadine, ik ben een 23 jarige geneeskunde student. Ik woon in de ooijpolder, een prachtig gebied dicht bij Nijmegen. Hier woon ik in een groot 3 kamer appartement met mijn partner. Wij hebben een grote tuin en een mega natuurgebied om ons heen. Ik heb mijn leven lang honden gehad. Na het overlijden van mijn 10 jarige Duitse staande heb ik een puppy geadopteerd. Deze Duitse staande mix reu is nu bijna acht maanden oud. Hij is speels en lief met andere honden. Hij is goed afgericht en verwacht hetzelfde van een logeerhond. Ik vind het erg belangrijk dat de logee los mag lopen, aangezien ik dit zelf altijd doe. Mede hierom vind ik een goed afgerichte hond essentieel.

Een normale dag ziet er als volgt uit:

Rond een uur of 8-half 9 gaan de hondjes even naar buiten voor een plas/poep momentje. Dan krijgen zij hun ontbijt. Rond een uur of 10 ga ik met ze naar een losloopgebied in de buurt. Dit kan heumensoord, leemkuil of de hatertse vennen zijn. Hier blijven wij een uur of twee en wandelen een kilometer of acht. Rond 12-half 1 zijn we weer thuis en is het tijd voor rust. Rond 15u gaan we opnieuw wandelen, nu vaak een uur in het natuurgebied om ons huis. Onze hond, Moose, zwemt graag in de waal en vermaakt zich altijd enorm op het waalstrand. Dan zijn we rond 16u terug en wilt Moose meestal nog even spelen. Tussendoor krijgen ze een lickmat of een andere lekkere kauwsnack. Rond 19u krijgen de hondjes hun avondeten en rond 21u gaan we nogmaals een half uur aan de wandel rondom ons huis.
In huis mogen ze op de bank en natuurlijk in hun eigen mand. De meeste logees kiezen voor de bank. Moose slaapt nog in een bench.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas Nadine uit Ooij
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Ooij
Postcode 6576JB
Leeftijd23
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid11 minuten 13 seconden
Lid sindsaugustus 2024
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 20
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 25
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 15