Huisdierenoppas Linda uit Hellevoetsluis

 

Hi, Mijn naam is Linda en ik ben 46 jaar.
Al van kleins af aan heb ik een grote liefde voor dieren. Zo ben ik ook opgegroeid met katten, honden, vogels, cavia's, vissen en hamsters.
Op dit moment woon ik samen met mijn partner, we hebben een dochter van tien jaar oud en we hebben 2 katten Daisy & Rosie (zusjes).
Mijn dochter is heel rustig en ook een echte dierenvriend, Mits het oké is voor jullie, dan zal zij zeker ook af en toe mee willen om dieren te verzorgen of uit te laten.
Mijn katten lopen niet vrij buiten, wel lopen we bijna elke dag met ze buiten aan een tuigje. Waarbij mijn dochter altijd helpt.
Als echte dierenvriend vind ik het ook enorm leuk om op de dieren van anderen te passen; een rondje te wandelen, te knuffelen, spelen, eten en drinken geven en natuurlijk ook een schoon hok/kattenbak en te zorgen dat het huis netjes wordt achtergelaten, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je vakantie of met een gerust hart aan het werk kan.
Ik kan goed met dieren omgaan, zeker ook met wat meer angstige dieren. Ik ben vanuit mezelf heel rustig en straal dit ook uit naar de dieren. Ik zal met veel liefde voor ze zorgen.
Ik zorg graag voor je kat, hond, konijn, cavia, knaagdier, vogel, vis etc. als je weg bent.
Mocht je interesse hebben, stuur me gerust een berichtje. Dan plannen we een geheel vrijblijvende kennismaking in. Tijdens de kennismaking kunnen we bespreken hoe je graag wilt dat de dieren worden verzorgd. Daarnaast kunnen eventuele vragen en bijzonderheden worden besproken. Als het vervolgens van beide kanten goed voelt, dan kunnen we de aanvraag compleet maken en is alles geregeld.

Het is voor mij belangrijk dat uw dier (en) net zoveel liefde en aandacht krijgt die ik mijn eigen dieren ook geef. Mijn dieren zie ik als fa...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Linda uit Hellevoetsluis
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 xl
Leeftijd46
GeslachtVrouw
 
Lid sindsseptember 2024
Laatste keer ingelogd1 dag geleden
 
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel
  • Boerderijdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 12
2 Huisbezoeken per dag: 22
3 Huisbezoeken per dag: 30
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 12
Extra hond: 3

Ervaring met Kat

 Brits Korthaar
Toon meer...