Huisdierenoppas Nicolien uit Apeldoorn

  Apeldoorn , Apeldoorn West
 

Vrouw, 50+
In mijn studententijd paste ik al op de kat van iemand anders. Daarna heb ik zelf 15 jaar 2 katten gehad, een zusje en broertje. Ik vond het mooi om te zien hoe verschillend ze waren, qua karakter, IQ, wat ze lekker vonden en wat niet etc. Vanwege leeftijd en ziekte hebben we ze in moeten laten slapen. In deze periode hebben we ook 5 jaar op een boerderij gewoond, waar een 'wilde boerenkat' was achtergelaten die zich niet liet vangen volgens de boer. Deze poes zat binnen 2 weken gezellig bij mij op de bank :-) en bleek de meest slimme kat die ik heb meegemaakt.
We hebben meerdere nestjes van onze eigen en de boerenpoes gekregen. Mijn eigen poes vond het nest na 3 weken wel welletjes en toen kon ik de opvoeding overnemen....
Ook heb ik een wilde moederpoes met kittens van een industrieterrein gehaald en in huis genomen (na uitgezocht te hebben of ze echt dakloos waren) en een goed huis weten te geven.

Ondertussen heb ik regelmatig op katten gepast. Ik heb de ervaring dat katten die schuw zijn vaak wel naar mij toe komen, geen idee waarom maar het is zo. De eigenaar geeft vaak aan 'dat dit toch wel heel bijzonder is' wanneer ik een foto stuur met poes/kat op schoot. Ik kan medicijnen geven als het nodig is (spuitje geven heb ik bij dieren nog nooit gedaan), en uiteraard maak ik de kattenbak schoon, dat hoort er nu eenmaal bij.

Ik heb nog niet eerder op konijnen en andere knaagdieren gepast. Met de juiste uitleg lijkt me dat geen probleem om te doen.

In overleg bespreken we uw en mijn wensen (ik zou bijvoorbeeld graag een kop koffie of thee kunnen nemen) en hoop ik dat we tot een fijne afspraak komen.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Nicolien uit Apeldoorn
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Apeldoorn
Postcode 7312 AK
Leeftijd52
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuli 2024
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 20

Woning

 Huis
 Medium tuin
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Kattenbak legen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Europese korthaar
 Ragdoll
Toon meer...