Kattenoppas Apeldoorn gezocht? Dierenoppas Fenna

Kattenoppas Fenna uit Apeldoorn

  Apeldoorn , Apeldoorn Noord
 

Hallo daar!

Wat fantastisch dat u op mijn profiel heeft geklikt! Zoals de titel al zegt: ik ben geen oud kattenvrouwtje, maar een jong kattenvrouwtje vol enthousiasme! Katten hebben mijn hart gestolen en ik vind ze geweldig. Zoals ik altijd tegen mijn vriend zeg: "Later wil ik in een knus huisje in het bos wonen, omringd door tien katten!"

Ik kijk er ontzettend naar uit om op katten te passen, simpelweg omdat ik het geweldig vind! Ik heb zelf een kat, Neo, en eerder had ik nog twee geweldige katten, Jip en Janneke, die maar liefst 16 en 23 jaar oud zijn geworden. Het lijkt me superleuk om met katten te spelen en ervoor te zorgen dat ze zich helemaal op hun gemak voelen als hun baasje er niet is.

Momenteel volg ik vwo op de vavo (volwassen onderwijs) en ben ik 20 jaar jong! Voorheen heb ik de havo gedaan en een jaar HBO. Mijn droom is om ooit als vrijwilliger bij een dierenasiel te werken, maar nu is school nog even mijn prioriteit. Ik zoek wel een bijbaantje dat bij me past en waar ik met plezier aan kan werken.

Momenteel bied ik de mogelijkheid om één of twee keer per dag langs te komen voor 30 tot 60 minuten om op uw kat te passen. Daarnaast kan ik ook bij u overnachten, zodat uw kat genoeg te eten krijgt wanneer u een nachtje weg bent! Houd er wel rekening mee dat ik doordeweeks elke dag naar school ga, dus ik zal vroeg weer moeten vertrekken, uiteraard nadat ik uw kat van eten heb voorzien.

Ik heb eerder op de kat en hond van een vriendin gepast en ben op zoek naar nog meer ervaring. Ik hoop dat u me uitnodigt voor een gesprek, zodat ik uw geliefde kat kan ontmoeten! Als u vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen.

Met vriendelijke groet,


Fenna

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Fenna uit Apeldoorn
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Apeldoorn
Postcode 7316CK
Leeftijd20
GeslachtVrouw
 
Lid sindsoktober 2024
Laatste keer ingelogd1 dag geleden
 
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 12
2 Huisbezoeken per dag: 20
3 Huisbezoeken per dag: 28
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 35
1 extra huisdier: 40

Woning

 Huis
 Medium tuin
 Grote speelweide
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
 schoonmaken
 opruimen
Toon meer...