Huisdierenoppas Davine uit Amsterdam

 

Van jongs af aan ben ik gewend aan katten om mij heen. Als jong meisje hadden we altijd poezen, en vaak waren het zielige poezen die aangewaaid waren, uit het asiel of een wild nestje kwamen. Ook in mijn volwassen leven heb ik katers gehad. Helaas heb ik nu geen katten meer, doordat we te klein wonen. Zodra we meer ruimte hebben, zullen we zeker weer 2 poezen of katers willen. Tot die tijd, zorg ik graag tijdelijk voor jouw kat!
Ik heb zowel katers als poezen gehad. Ik heb 1x eerder officieel als oppas gewerkt en heb wel eens tijdens vakanties van vrienden op hun huisdieren gepast.
Kort over mezelf: ik ben 38 jaar, ik ben werkzaam bij een detacheringbureau voor zorgpersoneel in amsterdam noord en woon met mijn vriend samen in Zaandam. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, op vakantie en ga ik in de zomer graag naar het park, het strand en terrasjes.
Voor wat betreft het oppassen, ik heb flexibele tijden qua werk en kan dit grotendeels zelf indelen. Ik kan dus zowel in de ochtend, middag als avond komen en 7 dagen per week.
Indien gewenst kan ik medicatie toedienen bij de katten, dit heb ik bij mijn eigen huisdieren ook gedaan.
Ik kan 1 of 2 keer per dag langs komen om even met de kat of een ander klein huisdier (bijv. konijnen, cavia's, hamsters) te komen spelen, aandacht te geven, te voeren en de (katten)bak schoon te maken.
Graag kom ik met je in contact!

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Davine uit Amsterdam
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amsterdam
Postcode 1061 AE
Leeftijd38
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuli 2024
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 12