Huisdierenoppas Noor uit 'S-Hertogenbosch

 

Ik ben altijd een grote dierenliefhebber geweest, en honden nemen daarin vooral een speciale plaats in. De energie, vreugde en loyaliteit van honden inspireren mij enorm. Door mijn hondenuitlaatservice/opas kan ik bijdragen aan het welzijn van honden (uiteraard ook katten/vogels), door hen de aandacht, zorg en beweging te geven die zij nodig hebben.

Als een echte dierenliefhebber geniet ik ervan om tijd door te brengen met honden en ervoor te zorgen dat ze gelukkig en gezond blijven. Honden hebben beweging en sociaal contact nodig om zich goed te voelen, en ik vind het geweldig om hierin een rol te kunnen spelen. Het geeft me voldoening om te weten dat ik niet alleen honden plezier en beweging bied, maar dd eigenaren de geruststelling bied dat hun geliefde huisdieren in goede handen zijn.
‐------------------------
Ik heb meerdere jaren ervaring in het werken met honden van verschillende rassen, groottes en persoonlijkheden.
Zelf heb ik vanaf mijn 16de (tot heden) een gezonde mechelse herder en heb ik verschillende honden van vrienden en familie uitgelaten/opgepast wanneer zij daar geen tijd voor hadden.
Daarnaast heb ik een tijdje vrijwilligerswerk gedaan bij een dierenasiel, waar ik verantwoordelijk was voor het uitlaten en verzorgen van de honden. Hierdoor heb ik geleerd hoe ik met verschillende gedragingen om moet gaan.
------------------------
Kort over eigen persoonlijkheid met dieren:
Als een rustig en vrolijk persoon merk ik dat dieren, o.a honden, zich snel op hun gemak voelen bij mij. Mijn kalme benadering helpt hen om te ontspannen en zich veilig te voelen, terwijl mijn positieve energie ervoor zorgt dat ze zich geliefd en begrepen voelen. Ik geloof dat dieren intuïtief aanvoelen wanneer iemand oprecht en vriendelijk is, en di...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Noor uit 'S-Hertogenbosch
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats 'S-Hertogenbosch
Postcode 5235 LN
Leeftijd27
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid22 uur 22 minuten
Lid sindsseptember 2024
Laatste keer ingelogd1 dag geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vogel
  • Paard

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 0
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 15
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10
Extra hond: 10